میکرو چینی Osmotherapy پزشکی چیست و چگونه می توانید آن را درمان بیماری های کلیه

میکرو چینی Osmotherapy پزشکی چیست و چگونه می توانید آن را درمان بیماری های کلیه

میکرو چینی Osmotherapy پزشکی چیست و چگونه می توانید آن را درمان بیماری های کلیوی؟ پزشکی میکرو چینی Osmotherapy درمان با نام تجاری جدید بر اساس طب سنتی چینی گیاهی پیش قدمت آن به هزاران سال است. این ترکیب اسانس از داروهای گیاهی و تجهیزات پزشکی مدرن و تکنولوژی کاملا با هم برای بهبود اثر بخشی دارو قابل ملاحظه. این یک درمان خارجی، که در آن دارو در هم شکسته را می توان به ضایعات کلیوی نفوذ به طور مستقیم و موثر است.

شش مرحله از میکرو چینی Osmotherapy پزشکی

گام اول،

استفاده از کیسه های طب گیاهی در پشت بیمار، شن طحالی شو، با شروع درمان و ماشین آلات.

گام دوم،

مولکول های گیاهان از طریق سطح پوست به بدن نفوذ، از اپیدرم، درم، هیپودرم پی در پی.

گام سوم

مولکول های طب چینی در بدن نفوذ از طریق کلیه ها و جریان را با خون در مویرگ های خونی کلیه است.

گام چهارم.

مولکول های طب چینی بزرگ مویرگی خون آسیب دیده به بهبود گردش خون صافی است.

گام پنج.

مولکول های طب چینی خواهد شد افزایش ماتریکس خارج سلولی تنزل و بازیابی سلول های آسیب دیده به حالت عادی.

مرحله شش

مولکول های طب چینی خواهد استاز خون در رگ های خونی با گردش خون برطرف کردن به تدریج و می تواند کمبود اکسیژن حواله (کم اکسیژن) گردش میکرو .در این زمان، کلیه ها بازگشت به بهطوریکه تمام بدن طبیعی پر از مولکول های طب چینی است نگه داشتن بدن طبیعی از طریق گردش خون.

اگر شما علاقه مند در این درمان وجود و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان بیماری کلیه، شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا در واتساپ / وایبر دکتر ما مشورت به طور مستقیم، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد تا شما کمک کند.

ایمیل ما: sjzkidneyhospital@hotmail.com

ما واتساپ / وایبر: +8618633865632

تاریخ انتشار : شنبه 23 خرداد 1394 | نظرات ()